Musta saippua, nestemäinen - Oliivi (500ml) Edellinen Musta saippua, nestemäinen - Oliivi (500ml)
Suosikki

Allergeeniton kodin puhdistussuihke Marseille saippuasta (500ml)

Rating:
80% of 100
9,50 €
SKU
025225

Yleispuhdistussuihke on ihanteellinen ja luonnollinen koko talon puhdistaja. Se on tehty aidosta Marseille saippuasta, joka on valmistettu patakeittomenetelmällä Marseillessa (Provence, Etelä-Ranska) perinteisen reseptin mukaan. Suihke poistaa perusteellisesti rasvan ja lian kaikilta pestäviltä pinnoilta kuten seinät, lattiat, puuterassit, laatat, keittiötasot, ikkunat…

Ainutlaatuinen allergeeniton* koostumus on allergiariskin minimoimiseksi 99% luonnollisista alkuperää olevista aineista ilman karsinogeenejä, mutageenejä tai lisääntymiselle vaarallisia aineita (CMR).

Lisäksi: hypoallergeeninen, helposti biohajoava, Provencen oliivien tuoksu.

(*Allergeenivapaa alle raportointirajan allergiariskien minimoimiseksi.)

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
500ml suihkepullo

INCI
Vähemmän kuin 5% negatiivisesti varautuneita pinta-aktiivisia aineita, vähemmän kuin 5%: saippuaa, hajusteita, säilöntäaineita: methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.

Käyttö
Suihkuta suoraan pinnalle, jätä muutamaksi minuutiksi. Pyyhi sitten pois kostealla sienellä. Pinnat, jotka ovat suoraan kosketuksissa ruoan kanssa, tulee huuhdella huolellisesti puhtaalla vedellä.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluAllergeeniton kodin puhdistussuihke Marseille saippuasta (500ml)