Perinteinen Aleppo palasaippua 20% laakerinmarjaöljyä & 70% oliiviöljyä - Atooppiselle ja kuivalle iholle (200g) Edellinen perinteinen_aleppo_saippua_20%
Suosikki

Marseille Saippua Tahranpoistaja - 150g puikko

Rating:
100% of 100
3,01 €
SKU
021419

Puikkomallinen aito Marseille saippua on luonnollinen ratkaisu vaikeiden tahrojen (rasva, läikät) poistoon sekä likaisten hihojen ja kaulusten puhdistukseen. Sen säilöntäaineeton, väriaineeton, hajusteeton ja parabeeniton koostumus tarjoaa ekologisen ja hypoallergeenisen vaihtoehdon lähes kaikille kemiallisille puhdistusaineille. Pitkäkestoinen, kiinteä saippua on todella taloudellinen ja helppo säilyttää kylpyhuoneessa tai matkalaukussa valmiina käyttöön koska tahansa!

Biohajoava ja kasvipohjainen.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
150g palasaippua puikko. Kierrätettävä minimaalinen pakkaus.
Ajan kuluessa ja valossa saippua saattaa muuttaa väriä, mutta säilyttää täysin tehonsa.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
Pakkauskoko150g (pala)
Saippuan käyttökohdePyykinpesu, Kodinhoito
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluMarseille Saippua Tahranpoistaja - 150g puikko