Pyykinpesuneste Marseille-saippuasta (2L) Edellinen nestemainen_pyykinpesuneste_marseille_saippuasta
Suosikki

Lattianpesuaine Marseille saippuasta (1L)

Rating:
90% of 100
13,90 €
SKU
025236

Allergeeniton* lattianpesuaine on luonnollinen ratkaisu terveelliseen kodinhoitoon. Se poistaa rasvaa ja pinttynyttä likaa kaiken tyyppisiltä lattioilta (laatat, laminaatti, puu) jättäen kotiin miellyttävän Provencen oliivien tuoksun.

Lattianpesuaine on tehty aidosta Marseille saippuasta, joka on tunnettu tehokkaana rasvan poistajana ja sen hypoallergeenisista ja biohajoavista ominaisuuksistaan. 99% luonnollisten aineosiensa vuoksi se on ympäristöystävällinen ja minimoi allergiariskin. Se ei sisällä karsinogeenejä, mutageenejä tai lisääntymiselle vaarallisia aineita (CMR).

(*Allergeenivapaa alle raportointirajan allergiariskien minimoimiseksi.)

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
1 litra pullo.

Sisältää
alle 5% anionisia pinta-aktiivisia aineita, nonionisia pinta-aktiivisia aineita, saippuaa, hajusteita, säilöntäaineita, vaikuttavia aineita (methylisothiazolinone, benzisothiazolinone).

Käyttö
Liuota 25 - 50 ml 5 litraan vettä, pese lattia ja anna kuivua huuhtelematta. Pinnat, jotka ovat suoraan kosketuksissa ruoan kanssa tulee huuhdella huolellisesti vedellä.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluLattianpesuaine Marseille saippuasta (1L)