Marseille Saippua Tahranpoistaja - 150g puikko Edellinen Marseille Saippua Tahranpoistaja - 150g puikko
Suosikki

Musta saippua, nestemäinen - Oliivi (500ml)

Rating:
100% of 100
9,94 €
SKU
025223

Musta nestesaippua tehdään oliiviöljystä. Sen tiivistetty koostumus ei sisällä lisäaineita, väriaineita, parabeeneja eikä säilöntäaineita. Siksi se on arvostettu ekologinen ja taloudellinen vaihtoehto kymmenille kemiallisille kodin puhdistusaineille. Sitä käytetään myös turvallisena lemmikkien pesuaineena.

Lisäksi: Biohajoava ja vegaaninen. Vähällä pääsee pitkälle; pitkäkestoinen ja taloudellinen.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
500ml pullo.

Vinkkejä & ohjeita
Keittiö, kylpyhuone, pannut, grillaus: levitä 1 teelusikallinen sieneen, hankaa huolellisesti ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Astianpesuneste:
liuota ½ lasillista nestemäistä mustaa saippuaa, ½ lasillista väkiviinaetikkaa ja 1 rkl soodaa  ½ litraan kuumaa vettä. Sekoita hyvin. Kaada puhtaaseen pulloon. Ravista hyvin ennen käyttöä. Neste poistaa myös rasvan paistinpannusta ja pohjaan palaneet ruoat  astioista.

Lattiat (laatat, kivilattia, puulattia, muovilattiat): sekoita 2 rkl saippuaa 5 litraan kuumaa vettä. Puhdista lattia ja anna kuivua.

Pyykki:
laita 3 tl mustaa nestesaippuaa koneen pesuainelokeroon viittä pyykkikiloa kohden. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kaada säännöllisesti lasillinen väkiviinaetikkaa huuhteluainelokeroon. Voit käyttää samoja määriä käsipyykissä.

Tahrat:
laita 1 tl tahralle ja hankaa huolellisesti.  Anna levätä muutama minuutti ennen kuin laitat pesukoneeseen tai peset käsin.

Kirkkaat ikkunat, peilit ja lasipinnat:
1 tl 1 litraan kuumaa vettä. Sekoita hyvin. Kaada suihkepulloon. Suihkuta ikkunaan ja puhdista se sienellä. Kuivaa ikkunalastalla ja kiillota pehmeällä kankaalla tai mikrokuituliinalla. Huuhtelua ei tarvita.

Auto, moottoripyörä, pyörä, vanteet: 1 korkillinen mustaa nestesaippuaa sieneen.  Pyyhi puhtaaksi auton kojelauta, vaihdekeppi ja nahkapenkit. Huuhtele. Auton korin pesuun liuota 2 tl mustaa saippuaa ämpärilliseen kuumaa vettä ja pese pinta sienellä. Huuhtele. Vanteiden puhdistamiseksi laita mustaa saippuaa suoraan vanteelle. Pyyhi auton sisä- ja ulkopuoli kuivalla mikroliinalla täydellisen kiillon saamiseksi.

Hopeakorut, kupari ja hopeaesineet:
4 tl mustaa saippuaa 5 litraan kuumaa vettä. Liota esineitä 5 - 10 min. Kuivaa puhtaalla pehmeällä liinalla.

Puutarha:
käytä hyönteismyrkkynä sekoittamalla 5rkl saippuaa 1 litraan vettä spraypullossa. Suihkuta kasveille, mieluiten aamulla tai iltahämärässä.

Varoitus: Pidä lasten ulottumattomissa. Älä sekoita kemiallisten pesuaineiden kanssa.

Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluMusta saippua, nestemäinen - Oliivi (500ml)