Luonnonmukainen saippuapussi Edellinen Luonnonmukainen saippuapussi

Aito Marseille Saippua "French Touch" - Oliiviöljy (300g Kuutio)

8,48 €
SKU
022420

Aito ja alkuperäinen Marseille saippua on luonnollinen vaihtoehto terveelliseen ihonhoitoon ja luonnonmukaisempaan kodinhoitoon.
Savon de Marseille valmistetaan patakeittomenetelmällä Marseillessa, Etelä-Ranskassa perinteisen reseptin mukaan.
Tämä saippua sisältää 72% oliiviöljyä, ei säilöntäaineita, ei keinotekoisia väriaineita, ei hajusteita, ei eläinrasvoja, ei parabeeneja eikä palmuöljyä.
Lisäksi kiinteä oliiviöljyyn pohjautuva saippua on erittäin pitkäkestoinen, taloudellinen ja biohajoava.

Fer à Cheval on maailman vanhin toiminnassa oleva aitoa Marseille saippuaa valmistava yritys ja tämä valloittava "French Touch"-pakkaus on tehty Ranskan kansallispäivää kunnioittamaan.
Tämä upean värinen aito Marseille saippua on siis "aidoin mahdollinen" ja on mm. mahtava lahjaidea!

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Hellävarainen kasvojen, vartalon ja käsien pesuaine koko perheelle
Hypoallergeeninen saippua on tehty oliiviöljystä. Se on luonnollinen kosteuttaja, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. Sitä suositellaan herkälle iholle sekä vauvojen ja allergisten ihonhoitoon.  Antibakteeristen ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansioista saippuaa voidaan käyttää myös toistuvaan käsienpesuun ja parranajoon.
• Ekologinen kodinhoito
Poistaa rasvaisia jälkiä seinistä, lattioista, laatoista ja ikkunoista.  Poistaa rasvaa altaista ja uuneista. Tämä iso pala sopii hyvin kotitekoisiin puhdistusaineresepteihin.
• Monikäyttöinen puhdistaja
Poistaa nopeasti epäpuhtaudet meikkisiveltimistä ja sienistä, leluista, lastenrattaista, vaunuista, kengistä, patjoista.

Pakkaus
300g pala. Minimaalinen, kierrätettävä pakkaus.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan oliivi- tai kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate - Sodium Cocoate - Aqua - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko300g (kuutio)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Pyykinpesu, Kodinhoito, Lemmikit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluAito Marseille Saippua "French Touch" - Oliiviöljy (300g Kuutio)