Luonnonmukainen Aleppo-nestesaippua herkälle ja kuivalle iholle (500ml) Edellinen aleppo_nestesaippua
Suosikki

Marseille nestesaippua - Oliivi (500ml)

Rating:
100% of 100
11,90 €
SKU
025228

Nestemäinen Marseille saippua on luonnollinen kehon ja käsien puhdistaja. Oliivi- ja kookosöljyjen hoitavat ominaisuudet luovat sille hypoallergeenisen koostumuksen ja siinä on luonnostaan glyseriiniä, joka säilyttää ihon tasapainon. Saippuassa ei ole säilöntäaineita, kemikaaleja eikä parabeeneja. Surgras saippua on erityisesti kehitetty kaikille ihotyypeille, sopii myös kuivalle ja herkälle iholle.

Marseille saippua on valmistettu Marseillessa (Etelä-Ranska, Provence) perinteisellä patakeittomenetelmällä ikivanhan reseptin mukaan. Siinä on 72% kasviöljyjä (ei palmuöljyä).

Lisäksi: Käytännöllinen, perhekoko pumppupullo, ihanteellinen suihkussa. Biohajoava, oliivin tuoksu, vegaaninen. Surgras.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
500ml pumppupullo

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Aqua – Potassium Cocoate – Glycerin – Potassium Olivate – Hydroxyethylcellulose – Parfum – Cocos Nucifera Oil – Tetrasodium Glutamate Diacetate – Olea Europeae fruit oil.

Pakkauskoko500ml
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluMarseille nestesaippua - Oliivi (500ml)