Aito Marseille Saippua - Oliiviöljy (100g Kuutio)

Aito ja alkuperäinen Marseille saippua on luonnollinen vaihtoehto terveelliseen ihonhoitoon ja luonnonmukaisempaan kodinhoitoon.
Savon de Marseille valmistetaan patakeittomenetelmällä Marseillessa, Etelä-Ranskassa perinteisen reseptin mukaan. Se sisältää 72% kasvisöljyä, ei säilöntäaineita, ei keinotekoisia väriaineita, ei hajusteita, ei eläinrasvoja, ei parabeeneja eikä palmuöljyä.

Lisäksi: pitkäkestoinen, kiinteä saippua on taloudellinen ja biohajoava. Kasviperäinen.

SKU
021406
Erikoishinta 3,36 € Regular Price 4,20 €
Fer à Cheval

Tämä turvallinen, ympäristöystävällinen ja monikäyttöinen pienikokoinen pala on mm.
hellävarainen kasvojen, vartalon ja käsien pesuaine koko perheelle
Hypoallergeeninen saippua on tehty oliiviöljystä. Se on luonnollinen kosteuttaja, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. Sitä suositellaan herkälle iholle sekä vauvojen ja allergisten ihonhoitoon. Antibakteeristen ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansioista saippuaa voidaan käyttää myös toistuvaan käsienpesuun ja parranajoon.
• Ekologinen kodinhoito
Poistaa rasvaisia jälkiä seinistä, lattioista, laatoista ja ikkunoista. Poistaa rasvaa altaista ja uuneista.
• Monikäyttöinen puhdistaja
Poistaa nopeasti epäpuhtaudet meikkisiveltimistä ja sienistä, leluista, lastenrattaista, vaunuista, kengistä, patjoista.

Pakkaus
100g pala. Minimaalinen, kierrätettävä pakkaus.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate - Sodium Cocoate - Aqua - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko100g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Pyykinpesu, Kodinhoito
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Aito Marseille Saippua - Oliiviöljy (100g Kuutio)
Arviosi
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista