Luonnonmukainen saippuapussi Edellinen Luonnonmukainen saippuapussi
Suosikki

Aito Marseille palasaippua - Oliiviöljy (100g)

3,70 €
SKU
021417

Aito Marseille palasaippua on 100% luonnollinen vaihtoehto koko perheen hygienian hoitoon. “Savon de Marseille” on tehty patakeittomenetelmällä Marseillessa (Etelä-Ranska, Provence) perinteisen reseptin mukaan. Se sisältää 72% kasviöljyjä, ei säilöntäaineita, ei keinotekoisia väriaineita, ei hajusteita, ei eläinrasvaa, ei parabeeneja, ei palmuöljyä.

Lisäksi: Pitkäkestoinen kiinteä saippua on taloudellinen ja biohajoava. Vegaaninen.

ecocert

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

• hellävaraiseen kehon ja kasvojen pesuun
Hypoallergeeninen saippua puhdistaa lempeästi kaikki ihotyypit ja sitä suositellaan herkälle iholle, vauvojen hoitoon ja allergisille ihmisille. Voidaan käyttää myös parranajoon.
• toistuvaan käsien pesuun
Kosteuttava oliiviöljy rauhoittaa kuivia käsiä. Antibakteerinen koostumus puhdistaa pienet avoimet haavat. Voidaan käyttää myös hienopyykin kuten villan, silkin, alusvaatteiden ja vauvanvaatteiden käsipesuun.

Pakkaus
100g palasaippua. Kierrätettävä minimaalinen pakkaus.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate - Sodium Cocoate - Aqua - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko100g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluAito Marseille palasaippua - Oliiviöljy (100g)