Lattianpesuaine Marseille saippuasta (1L) Edellinen Lattianpesuaine Marseille saippuasta (1L)

Aito Oliivi Marseille palasaippua (150g) - Premium

6,60 €
SKU
022410

Alkuperäinen oliivi Marseille saippua lahjapakkauksessa, jossa on kultainen “Fer à Cheval” (hevosenkenkä)  tuomaan onnea perheelle ja ystäville.
Saippua on perinteinen ja luonnollinen vaihtoehto terveelliseen ihonhoitoon ja sitä voidaan käyttää koko perheen hellävaraiseen kasvojen ja kehon hoitoon, toistuvaan käsienpesuun ja parranajoon.

Vaadi alkuperäleimaa
Fer à Cheval on yksi UPSM:n (Union des Professionnels du Savon de Marseille in French; Marseille-saippuan Ammattilaisten yhdistys) perustajajäsenistä. Yhdistys taistelee alkuperäisen Marseille saippuan sertifioinnin puolesta.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

luonnollinen kosteuttaja, puhdistaa kuivattamatta ihoa ja sopii herkälle iholle
hypoallergeeninen ja anti-bakteerinen
72% kasviöljyjä, 0% säilöntäaineita, 0% keinotekoisia hajusteita, 0% eläinrasvaa, 0% parabeeneja, 0% palmuöljyä.
Extra: Pitkäkestoinen kiinteä saippua on taloudellinen ja biohajoava.  Voidaan käyttää myös luonnonmukaiseen taloudenhoitoon. Kasviperäinen.

Pakkaus
150g pala. Lahjapakkaus, kierrätettävä pakkaus.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate - Sodium Cocoate - Aqua - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko150g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Pyykinpesu, Kodinhoito
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluAito Oliivi Marseille palasaippua (150g) - Premium