Marseille nestesaippua vartalon- ja käsienpesuun - Oliivi (1l)

Nestemäinen Marseille saippua on luonnollinen kehon ja käsien puhdistaja. Oliivi- ja kookosöljyjen hoitavat ominaisuudet tekevät saippuan koostumuksesta hypoallergeenisen ja lisäksi siinä on luonnostaan glyseriiniä, joka säilyttää ihon tasapainon. Saippuassa ei ole säilöntäaineita, kemikaaleja eikä parabeeneja. Surgras saippua on erityisesti kehitetty kaikille ihotyypeille, sopii myös kuivalle ja herkälle iholle.

Marseille saippua on valmistettu Marseillessa (Etelä-Ranska, Provence) perinteisellä patakeittomenetelmällä ikivanhan reseptin mukaan. Siinä on 72% kasviöljyjä (ei palmuöljyä).
Lisäksi: Käytännöllinen, ihanteellinen suihkussa. 

Iso pullo toimii myös taloudellisena  ja ekologinsena täyttöpullona 500 ml:n oliivi Fer à Cheval Marseille-saippuan pumppupullolle. Biohajoava, oliivin tuoksu, vegaaninen.

SKU
025235
14,90 €
Fer à Cheval

Pakkaus
1 litra pullo

Le Fer à cheval
Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Aqua (water) – Potassium Cocoate – Glycerin – Potassium Olivate – Hydroxyethylcellulose – Parfum – Cocos Nucifera Oil (Coconut) – Tetrasodium Glutamate Diacetate – Olea Europeae fruit oil (Olive).

Pakkauskoko1000ml (1ltr)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Marseille nestesaippua vartalon- ja käsienpesuun - Oliivi (1l)
Arviosi