Marseille nestesaippua vartalon- ja käsienpesuun - Oliivi (1l) Edellinen Marseille nestesaippua vartalon- ja käsienpesuun - Oliivi (1l)
Suosikki

Hajusteeton Marseille nestesaippua (500ml)

12,90 €
SKU
025227

Hypoallergeeninen ja väriaineeton/hajusteeton nestemäinen Marseille-saippua on hyvä vaihtoehto heille, jotka ovat allergisia synteettisille saippuoille ja joilla on herkkä iho. Kehon ja käsien pesuun hyvin soveltuvassa saippuassa on runsaasti kookosöljyä ja luonnollista glyseriiniä, joka pitää ihon kosteustasapainon hyvänä. Se ei sisällä säilöntäaineita, petrokemikaaleja, parabeeneja, palmuöljyä tai hajusteita.

Extra: Käytännöllinen perhekokoinen pullo pumpulla, ihanteellinen suihkussa. Biohajoava, vegaaninen.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
500ml pumppupullo

Le Fer à cheval
Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Aqua – Potassium Cocoate – Glyceryn – Hydroxyethylcellulose – Cocos Nuciera Oil – Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Pakkauskoko500ml
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluHajusteeton Marseille nestesaippua (500ml)