Hajusteeton Marseille nestesaippua (500ml) Edellinen Hajusteeton Marseille nestesaippua (500ml)

Luonnon merisieni vartalolle - Pieni ja pehmeä (10-11cm)

15,60 €
SKU
BA 9/14

Tämä luonnonmukainen merisieni on ihanteellinen käytettäväksi suihkussa. Notkeutensa ansiosta se hieroo vartaloa ja lihaksia, stimuloiden pintaverenkiertoa hellästi. Aito merisieni on luonnonmukainen, turvallinen ja luontoystävällinen puhdistaja, jota parempaa ei voi löytää!

heart Tyyppi: Saaristomeren hunajakennosieni. Ensiluokkainen laatu, vaalennettu ja pyöreä muoto
heart Alkuperä: Välimeri
heart Ominaisuudet: Keskikokoiset huokoset, erinomainen joustavuus ja pehmeä rakenne
heart Käyttökohde: Vartalon pesuun
Allergiavapaiden ja erittäin pitkään kestävien ominaisuuksiensa vuoksi tämä sieni sopii hyvin kylpyyn ja sitä käytetään myös kylpylähoidoissa.
100% biohajoava.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Käyttö:

Huuhtele sieni jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevalla vedellä, purista ja anna kuivua luonnollisesti.

Valmistaja (Rosenfeld):

Italian Triestessä vuonna 1896 perustettu Spugnificio Rosenfeld on Euroopan vanhin luonnon merisienien tuottaja. Sukupolvi toisensa jälkeen Rosenfeldin perhe on ylläpitänyt kunnioituksen meren hyvinvointia kohtaan sekä perinteisen tietotaidon merisienien käsittelyyn.
Luonnon merisienien puhdistustoimenpide poistaa sienistä epäpuhtaudet ja luonnonmukaiset kalkkipohjaiset ainekset. Viimeisessä tarkastuksessa puolestaan varmistetaan sienen täydellinen pH-tasapaino ja tarvittaessa muotoillaan sieni käsin täydellisen laadun varmistamiseksi.
Rosenfeldin perhe rahoittaa yhteistyössä Triesten yliopiston ja Cape Eleuthera-instituutin kanssa tutkimusta, joka keskittyy kestävään sieniviljelyyn Adrianmerellä ja Bahamasaarten merialueilla. Sienet kalastetaan ammattilaisten toimesta äärimmäisellä kunnioituksella ympäristöä kohtaan.

Lisätietoja
Sienen käyttökohdeVartalo, Spa
Sienen rakennePehmeä
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluLuonnon merisieni vartalolle - Pieni ja pehmeä (10-11cm)