Bio kosteuttava hiushoitovoide - Kookos (100ml) Edellinen Bio kosteuttava hiushoitovoide - Kookos (100ml)
Suosikki

Aito Marseille-saippua (oliiviöljy) - 4*65g

6,90 €
SKU
021494

Aito Marseille-saippua kätevissä paloissa. Sopii erinomaisesti mm.:
• Toistuvaan käsien pesuun; kosteuttava oliiviöljy rauhoittaa kuivia käsiä. Antibakteerinen koostumus puhdistaa pienet avoimet haavat.
• kylpyhuoneen sisustuselementiksi tai lahjaksi

Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja herkälle iholle.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Aito Marseille-saippua sisältää 72% kasviöljyjä, ei säilöntäaineita, ei keinotekoisia väriaineita, ei hajusteita, ei eläinrasvaa, ei parabeeneja, ei palmuöljyä. “Savon de Marseille” on tehty patakeittomenetelmällä Marseillessa (Etelä-Ranska, Provence) perinteisen reseptin mukaan.

Pitkäkestoinen kiinteä saippua on taloudellinen ja biohajoava. Voidaan käyttää myös hienopyykin kuten villan, silkin, alusvaatteiden ja vauvanvaatteiden käsipesuun. Vegaaninen.

Pakkaus
4*65g pala.

Le Fer à cheval

Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko100g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Pyykinpesu, Kodinhoito, Lemmikit
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluAito Marseille-saippua (oliiviöljy) - 4*65g