Bio suihkuvoide Makea Manteli - kosteuttava (300ml) Edellinen Bio suihkuvoide Makea Manteli - kosteuttava (300ml)
Suosikki

Aito Marseille-saippua - Oliiviöljy (600g Kuutio)

9,60 €
SKU
021439

Aito ja alkuperäinen Marseille-saippua on luonnollinen vaihtoehto terveelliseen hygieniaan, ihonhoitoon ja luonnonmukaisempaan kodinhoitoon.
Aito Marseille-saippua, "Savon de Marseille", valmistetaan patakeittomenetelmällä Marseillessa, Etelä-Ranskassa perinteisen reseptin mukaan. Se sisältää 72% oliivi- tai kasviöljyä; ei säilöntäaineita, ei keinotekoisia väriaineita, ei hajusteita, ei eläinrasvoja, eikä parabeeneja

Aito Marseille-saippua on pitkäkestoinen ja lisäksi kiinteä saippua on taloudellinen & biohajoava.

Sopii erinomaisesti myös lemmikkieläinten pesuun!

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Hellävarainen kasvojen, vartalon ja käsien pesuaine koko perheelle
Hypoallergeeninen Marseille-saippua on tehty oliiviöljystä. Se on luonnollinen kosteuttaja, joka puhdistaa kuivattamatta ihoa. Sitä suositellaan herkälle iholle sekä vauvojen ja allergisten ihonhoitoon. Antibakteeristen ja kosteuttavien ominaisuuksiensa ansioista saippuaa voidaan käyttää myös toistuvaan käsienpesuun ja parranajoon.
• Ekologinen kodinhoito
Poistaa rasvaisia jälkiä seinistä, lattioista, laatoista ja ikkunoista. Poistaa rasvaa altaista ja uuneista. Tämä iso pala sopii hyvin kotitekoisiin puhdistusaineresepteihin.
• Monikäyttöinen puhdistaja
Poistaa nopeasti epäpuhtaudet meikkisiveltimistä ja sienistä, leluista, lastenrattaista, vaunuista, kengistä, patjoista. Soveltuu erinomaisesti myös lemmikkien hoitoon.

Pakkaus
600g pala. Minimaalinen, kierrätettävä pakkaus

Le Fer à cheval
Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö, joka on maailman vanhin toiminnassa oleva Aitoa Marseille-saippuaa valmistava yritys.

Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan oliivi- tai kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate - Sodium Cocoate - Aqua - Sodium Chloride - Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko600g (kuutio)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Pyykinpesu, Kodinhoito, Lemmikit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluAito Marseille-saippua - Oliiviöljy (600g Kuutio)