Aito Marseille palasaippua - Oliiviöljy (250g) Edellinen marseille-saippua-oliivioljy
Suosikki

Hierontaharja hiuspohjalle - Saarnipuu (FSC)

22,90 €
SKU
1960-03

Luonnonpuinen hierontaharja soveltuu kaikille hius- ja ihotyypeille, myös erittäin herkille. Hierontaharjan puuvillasta valmistettu nauha antaa hyvän tuen harjan käyttöön ja harjan saarnipuupiikit ovat pyöristettyjä ja leveitä, mikä varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen. Harjan piikit uppoavat hiuksiin ja hieronta stimuloi hiuspohjan hiussuonia, helpottaen päänahan hengittämistä ja ravintoaineiden kulkeutumista hiusten juuriin.
Luonnonkumityyny mahdollistaa piikkien joustamisen pään mukaan, mikä antaa miellyttävän rentoutumisen tunteen.

Soveltuu erityisesti:
Hiusten erikoishoidoille; harjan leveät piikit kuljettavat aktiiviset ravintoaineet hiuspohjaan ja aktivoivat mikroverenkiertoa.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Luonnonmukaisen harjan edut:
- Luonnollisesti antistaattinen
- Hypoallergeeninen; ei ärsytä hiuspohjaa, edes herkimmillä käyttäjillä.
- Voidaan käyttää märkiin ja kuiviin hiuksiin
- Puinen harja on terveellisin vaihtoehto hyvinvoiville ja kauniille hiuksille. Aito luonnonpuu on myös erittäin näyttävä ja kestävä kumppani päivittäiseen käyttöön!

 Materiaali:
100% luonnonmukainen ● Antistaattinen ● Luonnonkumityyny ● Saarnipuuta ● Puuvillasta valmistettu hihna
Huomaathan että harjasta puuttuu yksi piikki tarkoituksenmukaisesti, jotta pneumaattinen luonnonkumityyny toimisi oikein.

Koko:
8.5cm * 4.8cm * 4cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa. (*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen harja on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta. Harjan puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen harja on jälleen kuin uusi. Pese harja ja kumityyny ja aseta sen jälkeen kuivumaan pyyhkeen päälle, harjakset alaspäin.

Lisätietoja
Harjan tyyppiPuiset piikit
HiustyyppiOhuet, Paksut, Miehet, Normaalit
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluHierontaharja hiuspohjalle - Saarnipuu (FSC)