Iso kampa, harva & tiheä- Saarnipuu (FSC) Edellinen iso_kampa_harva_ja_tihea_tek_2070_03
Suosikki

Tiheä kampa kahvalla - Saarnipuu (FSC)

16,00 €
SKU
2050-03

Korkealaatuisesta saarnipuusta valmistettu kapeapiikkinen kampa, soveltuu erityisesti ohuille ja hienoille hiuksille. Luonnonpuusta käsintehty kampa on luonnostaan antistaattinen ja hypoallergeeninen, joten se on hellä päänahalle ja hauraille hiuksille. Pienen kokonsa vuoksi se on myös helppo pitää mukana vaikka laukussa.

Käytännöllinen kahva ja pehmeät kärjet selvittävät hiukset hellävaroen rasittamatta tai repimättä hiuksia, jotka normaalisti ovat alttiita vaurioitumiselle. Voidaan käyttää märkien ja kuivien hiusten kanssa.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Materiaali:
100 %  saarnipuu

Koko:
20cm * 4.5cm * 0.6cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali
Forest Stewardship Council (FSC) on riippumaton, taloudellista hyötyä tavoittelematon järjestö, joka on perustettu edistämään maailman metsien vastuuntuntoista käyttöä. FSC-sertifiointi takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa. (*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen kampa on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta. Kamman puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen se on jälleen kuin uusi.

Lisätietoja
Harjan tyyppiPuiset piikit
HiustyyppiOhuet, Kiharat, Vauvat/lapset, Normaalit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluTiheä kampa kahvalla - Saarnipuu (FSC)