Eteerinen Eucalyptus Radiata–öljy, 100% luonnonmukainen (15ml) Edellinen Eteerinen Eucalyptus Radiata–öljy, 100% luonnonmukainen (15ml)
Suosikki

Pyykinpesuneste Marseille-saippuasta (2L)

Rating:
100% of 100
16,90 €
SKU
025240

Allergeeniton* pyykinpesuneste on luonnollinen ratkaisu terveelliseen pyykinpesuun. Se on tehty aidosta Marseille saippuasta, joka tunnetaan puhdistavista, hypoallergeenisista ja biohajoavista ominaisuuksistaan. 99% nesteen aineosista on luonnollista alkuperää, jonka vuoksi se minimoi allergiariskin. Ei sisällä karsinogeenejä, mutageenejä eikä lisääntymiselle vaarallisia aineita (CMR).

Nestesaippua pesee hellävaraisesti itsepäiset tahrat jopa matalissa lämpötiloissa, säästää värejä ja tuo raikkautta pyykkiin.
Lisäksi: Tiiviste on erittäin taloudellinen.  Kevään raikas tuoksu.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Pakkaus
2 litran pullo.

Sisältää
5%-15%: anionisia pinta-aktiivisia aineita, nonionisia pinta-aktiivisia aineita
alle 5%: saippuaa, hajusteita, säilöntäaineita: methylisothiazolinone, benzisothiazolinone.
(*Allergeenivapaa alle raportointirajan allergiariskien minimoimiseksi.)
ALCOHOLS, C12-14, ETHOXYLATED, SULFATES, SODIUM SALTS ALCOHOLS C12-14, ETHOXYLATED

Käyttö
Pullollisesta riittää 40 pesukertaan ja se sopii yli 30°C pesuun. Huuhteluaineen käyttö ei ole välttämätöntä. Ei villan eikä silkin pesuun.

Le Fer à cheval
Le Fer à Cheval on Etelä-Ranskan Provencessa, Marseillessa sijaitseva ranskalainen yhtiö. Vuodesta 1856 yhtiön saippuantekijät ovat valmistaneet suurella ylpeydellä ja tietotaidolla alkuperäistä Savon de Marseille-saippuaa. Saippuaa on paljon jäljitelty, mutta aidon veroista ei ole. Le Fer à Cheval on yksi neljästä Union of Professional for Marseille Soap (UPSM) jäsenestä. Alkuperäleima takaa, että kaikki saippuat on valmistettu Marseillessa patakeittomenetelmällä käsityönä noudattaen viiden askeleen reseptiä. Saippuat on valmistettu yksinomaan kasviöljyistä (72%) eivätkä ne sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita, eläinrasvaa tai parabeeneja.

Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluPyykinpesuneste Marseille-saippuasta (2L)