Ravitseva kasvovoide Bio - Aasinmaito (50ml) Edellinen ravirtseva_kasvovoide_aasinmaito_kuivalle_erittain_kuivalle_iholle_sobio
Suosikki

Luonnonmukainen elvyttävä yövoide - Aasinmaito (50ml)

14,95 €
SKU
1336444

Tehokkaasti elvyttävä yövoide kaikille ihotyypeille, soveltuu erityisesti herkälle iholle.

Tällä ultrakosteuttavalla voiteella on kasvonaamion hyviä ominaisuuksia ja se uudistaa ihon omaa puolustuskykyä yön aikana. Yövoiteen rauhoittava ja ikääntymisen merkkejä estävä aasinmaito (Mon Lait d'Ânesse®) sekä luonnolliset probiootit hoitavat ihon suojaavaa rakennetta. Voiteella on mieto maitomainen tuoksu ja pehmeän koostumuksensa vuoksi se on erittäin miellyttävä käyttää.

Tuotteen raaka-aineista 99% on luonnollista alkuperää ja 0% parabeeneja, silikonia tai synteettisiä hajusteita. Valmistettu Ranskassa.

CosmebioEcocert

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille
sobio_etic_aasinmaito

AASINMAITO

Tuoreena kerätty aasimaito sisältää runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja hivenaineita sekä vitamiineja ja rasvahappoja. Aasinmaito huolehtii erityisesti herkän ihon hyvinvoinista.
Aasinmaidon koostumus auttaa rauhoittamaan** ja uudistamaan ihoa hidastamalla siten sen ikääntymistä ja samalla antaa iholle pehmeyttä.

**in vivo-testi

Tämä luonnollisilla probiooteilla rikastettu palauttava voide-naamio stimuloi ihon luonnollisten puolustusmateriaalien tuotantoa, mikä palauttaa ihon luonnollisen puolustuskyvyn. Voiteen kietova "naamioefekti" mahdollistaa aktiivisen imeytymisen koko yön ajan.

Heräämisen jälkeen iho on täysin elvytetty ja kosteutettu, valmiina puolustautumaan ympäristön rasituksilta.

Voide sisältää:
- Luonnonmukaista aasinmaitoa = pehmentävä ja uudistava
- Luonnolliset probiootit = ihon suojaamiseksi ja palauttamiseksi

TESTATTU DERMATOLOGISESTI

Kayttö:
Lisää yöksi puhdistetuille kasvoille ja kaulalle ja hiero kevyesti pyörivin liikkein. Puhdista iho aamulla.

Pakkaus:
50 ml tuubi. kierrätettävä kartonkipakkaus

Lisätietoja
INCI

Aqua/Water/Eau, Anthemis Nobilis Flower Water*, Propanediol, Glycerin, Octyldodecanol, Donkey Milk*, Glyceryl Stearate Citrate, Ricinus Communis (Castor Seed) Oil, Olus Oil (Vegetable Oil), Bentonite, Squalane, Benzyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Sodium Levulinate, Lauroyl Lysine, Cellulose Gum, Chondrus Crispus (Carrageenan), Hydrogenated Vegetable Oil, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Lactobacillus Ferment Lysate, Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Candelilla Cera (Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax), Sodium Benzoate, Linalool, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Benzyl Salicylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Potassium Sorbate, Sodium hydroxide

99% kaikista ainesosista on luonnollista alkuperää
25% kaikista ainesosista on peräisin luomuviljelystä
Loput 1% käytetään tuotteen säilyvyyden takaamiseen.

* Raaka-aine luomuviljeltyä

TuotesarjaAasinmaito
IhotyyppiNormaali iho, Herkkä ja reaktiivinen iho, Rasvoittuva ja sekaiho, Kuiva iho, Ikääntyvä iho / Anti-aging, Epätäydellinen iho
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluLuonnonmukainen elvyttävä yövoide - Aasinmaito (50ml)