AASINMAITO

Tuhatvuotinen kauneuden salaisuus

laboratorio-aasinmaito

Luonnollinen voima

Aasimaito (Lacta asinus), naisellinen rituaali "par excellence", jonka Kleopatra on tehnyt tutuksi, paljastaa kuningattaren arvoisen raaka-aineen kosmeettisen rikkauden. Sitä on käytetty myös perinteisessä lääketieteessä aikojen alusta lähtien.


Tuhannen hyödyn maito **

Tuoreeltaan kerätty aasimaito sisältää runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja hivenaineita, kuten vitamiineja ja rasvahappoja. Sen komponentit auttavat uudistamaan ihoa, hidastavat ikääntymistä ja antavat sille pehmeyttä. Aasimaito huolehtii erityisen herkän ihon hyvinvoinnista.aasi-ja-varsa

SO'BiO étic®:n käyttämä aasinmaito

SO'BiO étic® -aasinmaito tuotetaan ranskassa vanhan käsityöläisperinteen mukaan.
SO'BiO étic® kiinnittää erityistä huomiota eläinten hyvinvointiin:

Aaseilla, jotka asuvat maitoa tuottavilla maatiloilla, on rauhallisia päiviä; heidän maitonsa on varattu aina ensisijaisesti varsoille.

Vasta varsojen vieroituksen jälkeen, kun heidän ruokavalionsa on monipuolinen, osa maidosta varataan SO'BiO étic® -tuotteisiin. Tämä maidonkulutus ei riistä aaseilta sidosta äitinsä kanssa tai tarvitsemaansa maitomäärää.


** Epidermiksen ylempien kerrosten nesteytys ** lähdekirjallisuuden mukaan
² in vivo -testi

MON LAIT D'ANESSE (AASINMAITO) -TUOTESARJA

Paranna ihoasi!

aasinmaito-sobio-info-seerumi

Iho tarvitsee pehmeyttä enemmän kuin koskaan ennen suojautuakseen monilta ympäristön aiheuttamilta rasituksilta, ​​sekä säilyttääkseen pitkäaikaisen joustavuuden ja kauniin hehkun.

Tästä syystä SO'BiO étic®:n tutkimus- ja kehitysosasto on kehittänyt aasinmaitoon perustuvan ihonhoitosarjan, jonka vaikuttava aine sisältää runsaasti välttämättömiä ravintoaineita ja hivenaineita.

Aasinmaidon rauhoittavat ominaisuudet ja korvaamattomat hyödyt ihonhoidossa tunnetaan jo muinaisesta Egyptistä lähtien ja nämä äärimmäisen pehmeät & kosteuttavat* tuotteet antavat iholle lempeää kauneutta.


Eettisyys+:

SO'BiO étic on valinnut aasinmaidon lähialueellaan sijaitsevalta ranskalaiselta käsityöläismaatilalta, New Aquitainen ja Gardin tuottajalta, jossa eläinten hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää. Maidon kerääminen kosmeettisiin tarkoituksiin ei riistä aaseilta äitien maitoa.


* Epidermiksen ylempien kerrosten nesteytys.


Aasinmaito-tuotteita