Perinteinen Aleppo palasaippua 12% laakerinmarjaöljyä & 78% oliiviöljyä - Atooppiselle ja erittäin kuivalle iholle (200g) Edellinen perinteinen_aleppo_saippua_12%

Perinteinen Aleppo palasaippua 20% laakerinmarjaöljyä & 70% oliiviöljyä - Atooppiselle ja kuivalle iholle (200g)

9,20 €
SKU
SUL20L200B

• Perinteinen Aleppo-palasaippua, sisältää 20% laakerinmarjaöljyä ja 70% oliiviöljyä
• Suositellaan erityisesti herkälle ja kuivalle iholle
• Syväpuhdistava vaikutus ihoa kuivattamatta
• Luonnollinen saippua kasvoille ja vartalolle

Syyrialaisen Aleppo-kaupungin saippuavalmistajien legendaarinen tietotaito on tiivistettynä aidossa Le Sultan d'Alep-palasaippuassa.
Tämän saippuan öljyjä, jotka tunnetaan niiden ravitsevista, pehmentävistä ja puhdistavista ominaisuuksistaan, sekoitetaan valmistusvaiheessa padassa useita tunteja. Tämän perinteisen keittämisen jälkeen valmistunut tahna levitetään ja leikataan paloiksi lepäämään yli 9 kuukaudeksi.

Aleppo-saippuat ovat ihanteellisia erityisesti kaikkein herkimmille ihotyypeille, kuten atooppiselle iholle ja kuivalle iholle.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Aleppo-saippua on Syyrialaisten mestarillisten saippuavalmistajien legendaarisen tietotaidon tulos, jonka valmistusprosessi on jopa tuhansia vuosia vanha. Sen tärkeimmät raaka-aineet, laakerinmarjaöljy ja oliiviöljy, ovat olleet Syyrialaisten naisten kauneuden salaisuus jo tuhansien vuosien ajan. Nämä öljyt ovat tunnettuja puhdistavista sekä ravitsevista ominaisuuksistaan ja yhdessä ne muodostavat täydellisen hygieniatuotteen päivittäiseen peseytymiseen.

Pakkaus- ja tuotetieto:
200g palasaippua
Pakkaus kierrätettävää materiaalia

Sisältää:
70% oliiviöljyä
20% laakerinmarjaöljyä

EI sisällä väriaineita, palmuöljyä, säilöntäaineita tai lisättyjä hajusteita.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate, Sodium Laurate, Aqua (Water), Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko200g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Lemmikit
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluPerinteinen Aleppo palasaippua 20% laakerinmarjaöljyä & 70% oliiviöljyä - Atooppiselle ja kuivalle iholle (200g)