SOS roll-on ihon epätäydellisyyksille– luonnollinen tea tree (5ml) Edellinen SOS roll-on ihon epätäydellisyyksille– luonnollinen tea tree (5ml)
Suosikki

Aleppo palasaippua 40% laakerinlehtiöljyä & 50% oliiviöljyä - Atooppiselle ja akneen taipuvaiselle iholle (190g)

Rating:
100% of 100
9,90 €
SKU
SUL40L200B

• Aleppo-palasaippua, sisältää 40% laakerinlehtiöljyä ja 50% oliiviöljyä
• Suositellaan erityisesti herkälle ja kuivalle iholle
• Syväpuhdistava vaikutus ihoa kuivattamatta
• Luonnollinen saippua kasvoille ja vartalolle

Syyrialaisen Aleppo-kaupungin saippuavalmistajien legendaarinen tietotaito on tiivistettynä aidossa Le Sultan d'Alep-palasaippuassa.
Tämän saippuan öljyjä, jotka tunnetaan niiden ravitsevista, pehmentävistä ja puhdistavista ominaisuuksistaan, sekoitetaan valmistusvaiheessa padassa useita tunteja. Tämän perinteisen keittämisen jälkeen valmistunut tahna levitetään ja leikataan paloiksi lepäämään yli 9 kuukaudeksi.

Aleppo-saippuat ovat ihanteellisia erityisesti kaikkein herkimmille ihotyypeille, kuten atooppiselle iholle ja kuivalle iholle.

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksille

Aleppo-saippua on Syyrialaisten mestarillisten saippuavalmistajien legendaarisen tietotaidon tulos, jonka valmistusprosessi on jopa tuhansia vuosia vanha. Sen tärkeimmät raaka-aineet, laakerinlehtiöljy ja oliiviöljy, ovat olleet Syyrialaisten naisten kauneuden salaisuus jo tuhansien vuosien ajan. Nämä öljyt ovat tunnettuja puhdistavista sekä ravitsevista ominaisuuksistaan ja yhdessä ne muodostavat täydellisen hygieniatuotteen päivittäiseen peseytymiseen.

Pakkaus- ja tuotetieto:
190g palasaippua
Pakkaus kierrätettävää materiaalia

Sisältää:
50% oliiviöljyä
40% laakerinlehtiöljyä

EI sisällä väriaineita, palmuöljyä, säilöntäaineita tai lisättyjä hajusteita.

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate, Sodium Laurate, Aqua (Water), Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko200g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Lemmikit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluAleppo palasaippua 40% laakerinlehtiöljyä & 50% oliiviöljyä - Atooppiselle ja akneen taipuvaiselle iholle (190g)