Luonnon merisieni lapsille ja vauvoille (7-8cm) Edellinen Luonnon merisieni lapsille ja vauvoille (7-8cm)

Luonnon merisieni kasvoille - Hieno silkki, kiinteä (7cm)

6,10 €
SKU
R 5/151

Tämä luontoystävällinen merisieni poistaa meikit ja epäpuhtaudet iholta äärimmäisen hellästi. Aito merisieni on luonnonmukainen, turvallinen ja luontoystävällinen puhdistaja, jota parempaa ei voi löytää!

heart Tyyppi: Ensiluokkainen laatu, vaalennettu ja pyöreä
heart Alkuperä: Välimeri
heart Ominaisuudet: Erittäin hienot huokoset ja kiinteä rakenne
heart Käyttö: hellään meikinpoistoon ja kasvojen puhdistamiseen
Allergiavapaiden ominaisuuksien ja silkkisen, pitkäkestoisen rakenteensa vuoksi tämä sieni sopii erittäin hyvin myös vauvojen ja lasten hoitoon sekä ikääntyvälle iholle.
100% biohajoava.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Käyttö:

Huuhtele sieni jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevalla vedellä, purista ja anna kuivua luonnollisesti.

Valmistaja (Rosenfeld):

Italian Triestessä vuonna 1896 perustettu Spugnificio Rosenfeld on Euroopan vanhin luonnon merisienien tuottaja. Sukupolvi toisensa jälkeen Rosenfeldin perhe on ylläpitänyt kunnioituksen meren hyvinvointia kohtaan sekä perinteisen tietotaidon merisienien käsittelyyn.
Luonnon merisienien puhdistustoimenpide poistaa sienistä epäpuhtaudet ja luonnonmukaiset kalkkipohjaiset ainekset. Viimeisessä tarkastuksessa puolestaan varmistetaan sienen täydellinen pH-tasapaino ja tarvittaessa muotoillaan sieni käsin täydellisen laadun varmistamiseksi.
Rosenfeldin perhe rahoittaa yhteistyössä Triesten yliopiston ja Cape Eleuthera-instituutin kanssa tutkimusta, joka keskittyy kestävään sieniviljelyyn Adrianmerellä ja Bahamasaarten merialueilla. Sienet kalastetaan ammattilaisten toimesta äärimmäisellä kunnioituksella ympäristöä kohtaan.

Lisätietoja
Sienen käyttökohdeKasvot, Vauvat & lapset
Sienen rakenneKiinteä
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluLuonnon merisieni kasvoille - Hieno silkki, kiinteä (7cm)