Perinteinen Aleppo palasaippua 40% laakerinmarjaöljyä & 50% oliiviöljyä - Atooppiselle ja akneen taipuvaiselle iholle (200g) Edellinen aleppo_saippua_40%
TarjousSuosikki

Valettu Aleppo palasaippua 20% - Atooppiselle ja kuivalle iholle (150g)

Erikoishinta 3,90 € Normaali hinta 6,30 €
SKU
SREC20L150

• Valettu Aleppo-palasaippua, sisältää 20% laakerinmarjaöljyä ja 70% oliiviöljyä
• Suositellaan erityisesti herkälle ja kuivalle iholle
• Puhdistaa ja kosteuttaa hellävaroen
• Luonnollinen saippua kasvoille ja vartalolle

Syyrialaisen Aleppo-kaupungin saippuavalmistajien legendaarinen tietotaito on tiivistettynä aidossa Le Sultan d'Alep-palasaippuassa.
Tämän saippuan öljyjä, jotka tunnetaan niiden ravitsevista, pehmentävistä ja puhdistavista ominaisuuksistaan, sekoitetaan valmistusvaiheessa padassa useita tunteja. Tämän perinteisen keittämisen jälkeen valmistunut tahna levitetään ja leikataan paloiksi lepäämään yli 9 kuukaudeksi. Valetut Le Sultan d'Alep-saippuat tehdään näiden palojen ytimestä ja ne sopivat kaikille ihotyypeille.

Aleppo-saippuat ovat ihanteellisia erityisesti kaikkein herkimmille ihotyypeille, kuten atooppiselle iholle ja kuivalle iholle.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Aleppo-saippua on Syyrialaisten mestarillisten saippuavalmistajien legendaarisen tietotaidon tulos, jonka valmistusprosessi on jopa tuhansia vuosia vanha. Sen tärkeimmät raaka-aineet, laakerinlehtiöljy ja oliiviöljy, ovat olleet Syyrialaisten naisten kauneuden salaisuus jo tuhansien vuosien ajan. Nämä öljyt ovat tunnettuja puhdistavista sekä ravitsevista ominaisuuksistaan ja yhdessä ne muodostavat täydellisen hygieniatuotteen päivittäiseen peseytymiseen.

Pakkaus- ja tuotetieto:
150g palasaippua
Pakkaus kierrätettävää materiaalia

Sisältää:
70% oliiviöljyä
20% laakerinlehtiöljyä

EI sisällä väriaineita, palmuöljyä, säilöntäaineita tai lisättyjä hajusteita

Lisätietoja
INCI

Sodium Olivate, Sodium Laurate, Aqua (Water), Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Sodium Hydroxide.

Pakkauskoko150g (pala)
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Lemmikit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluValettu Aleppo palasaippua 20% - Atooppiselle ja kuivalle iholle (150g)