TIETOJA MEISTÄ

Luonnollisen kauneuden puolesta, aidolla asiakaspalvelulla

Rosalis on suomalainen vuonna 2012 perustettu yritys, joka aloitti toimintansa pienestä ideasta tuoda maahan pieniä eriä autenttisia ranskalaisia kosmetiikkatuotteita ja -tarvikkeita, suomalaisten kuluttajien saataville.
Yritys ja tuotteet otettiin erittäin hyvin vastaan ja tuotevalikoimamme onkin kasvanut tasaisesti yrityksen aloituksesta lähtien, kattaen nykyään myös Eurooppalaisten markkinajohtajien tuotteita.
Koko historiamme ajan olemme kasvun myötä kuitenkin pitäneet kiinni alkuperäisestä ideasta ja lupauksestamme: Haluamme tarjota parhaita kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita asiakkaillemme, kohtuullisella hintatasolla.

Yritys joka aloitti toimintansa pienestä kotitoimistosta, on nyt tasaisesti kasvava vastuullinen menestyjä joka toimittaa Eurooppalaisia huipputuotteita suurille kotimaisille jakelijoille, yhtälailla kuin tärkeille yksityisasiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme.
Ei ole väliä kuka asiakkaamme on, välitämme kaikista asiakkaistamme ja käsittelemme jokaisen tilauksen samalla tarkkuudella, huolellisuudella ja rakkaudella!

Etsimme aina uusia huipputuotteita luotettavilta valmistajilta ja jakelijoilta maailmanlaajuisesti, mutta oman verkostomme lisäksi kuuntelemme aina asiakkaitamme ja kehitämme tuotevalikoimaa saamamme palautteen perusteella. Mielipiteesi ja palautteesi on siis äärimmäisen arvokasta meille!

Mahtavia tuotteita; ihmisiä ja luontoa kunnioittaen

Tuotevalikoimamme koostuu useista erityyppisistä tuotteista jotka jakautuvat usealle hintatasolle, mutta niitä kaikkia yhdistää samantapaiset ominaisuudet: Aitous, laatu, luonnollisuus, luonnonmukaisuus. Ja me takaamme että hintamme pysyvät kohtuullisina.

Tuotemerkkimme ja toimittajamme ovat huolella valittuja ja meiltä ostaessasi voit olla varma, ettei tuotteiden valmistukseen liity epämääräisiä käytäntöjä kuten eläinkokeita tai lapsityövoiman käyttöä. Teemme myös parhaamme varmistaaksemme etteivät tarjoamamme tuotteet sisällä kyseenalaisista lähteistä tulevia raaka-aineita, jonka vuoksi suosimme mm. Fair Trade-tuotteita.

Välitämme asiakkaistamme kuten välitämme luonnosta, mikä tarkoittaa sitä että pakkausmateriaalimme (sekä muovi että paperi) ovat aina kierrätettäviä. Kuluttaja-asiakkaamme voivat myös saada lähetyksen pakattuna kierrätettyyn kartonkipakkaukseen materiaalien ja luonnonverojen säästämiseksi.

Maailmasta paremman paikan tekeminen lapsillemme vaati pieniä ponnistuksia meiltä kaikilta. Me Rosaliksessa uskomme että voimme tehdä osamme yhdessä asiakkaidemme kanssa :)

Turvalliset ostokset ja ystävällinen asiakaspalvelu

Rekisteröinti ja ja ostaminen sivustollamme tapahtuu aina varmennetun SSL-yhteyden kautta mahdollisimman korkean tietojen suojaustason varmistamiseksi. Emme ikinä, missään olosuhteissa, lähetä asiakastietoja eteenpäin kolmansille osapuolille joten ostaminen verkkokaupassamme on turvallista ja helppoa.

Ylläpidämme sivustomme sekä suomen- että englanninkielellä, jotta voimme palvella asiakkaitamme kotimaan lisäksi myös maailmanlaajuisesti. Toivomme että asiakkaamme löytävät näistä sopivan vaihtoehdon ja vastaamme kaikkin kyselyihin mieluusti kummallakin kielellä.

Mikäli haluat tarjota tuotteita meille myyntiin valmistajana tai jälleenmyyjänä, ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkin kysymyksiin! Tavoitat meidät aina sähköpostitse (asiakaspalvelu@rosalis.fi) tai puhelimitse (00358 50 5182569).


Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta meitä kohtaan ja toivotamme nautinnollisia hetkiä tuotteidemme parissa!

Rosalis