SULFAATITTOMAT VAAHDOTTAVAT AINESOSAT

Hellävaraiset ja maapalloa säästävät vaikuttavat ainesosat

Tiesitkö? Vartalopesuaineet ja shampoot muodostuvat pääasiassa vedestä ja pinta-aktiivisista aineista. Mutta mitä ovat pinta-aktiiviset aineet?

Vaahdotusaine on pinta-aktiivinen aine

Pinta-aktiiviset aineet ovat monikäyttöisiä aineita, joilla on peseviä (puhdistus), vaahdottavia, märäksi tekeviä (helpottaa levitystä), hajottavia (mahdollistaa muiden ainesosien, kuten hajusteen suspension), ja emulgoivia (jolloin vesi ja öljy kiinteät aineet liukenevat) ominaisuuksia, jotka auttavat "sieppaamaan" epäpuhtauksia pitämällä ne kiinni koostumuksessa, jotta ne voidaan huuhdella iholta.

Pinta-aktiivisia aineita on useita tyyppejä, ja niiden rakenteesta riippuen ne ovat enemmän tai vähemmän ihoystävällisiä. Pinta-aktiivisen aineen rakenne riippuu hiiliketjun pituudesta ja siihen liittyvistä kemiallisista ryhmistä. Tämä koostumus vaihtelee myös sen raaka-aineen suhteen, josta se on saatu. Monet perinteisessä kosmetiikassa käytetyt pinta-aktiiviset aineet ovat haitallisia hiuksille ja päänahalle.

Yleensä paljon vaahtoa tuottavat pinta-aktiiviset aineet ovat kovempia iholla ja hiuksilla. Lievemmät pinta-aktiiviset aineet tuottavat hienompaa ja kermaista vaahtoa, joka on paljon lempeämpää iholle ja hiuksille.


Sulfaatiton SO’BiO étic® hemmottelee ihoa ja hiuksia

vaahdottavat_ainesosat

SO’BiO étic® on valinnut mietoja pinta-aktiivisia aineita, jotka ovat sulfaattivapaita ja sisältävät vain vähän pesuaineita. Niiden kemiallinen rakenne tekee niistä lempeitä hiuksille ja iholle. Ne puhdistavat ihon ärsyttämättä sitä ja poistavat epäpuhtaudet ja jäämät.

Ne saadaan kasviperäisistä ja uusiutuvista raaka-aineista, kuten kookosöljystä ja sokerista, jotka eivät muuta ihon ja hiuskuitujen hydrolipidistä kalvoa.

Kaikki SO’BiO étic® -suihkugeelien tai -shampoiden kaavat sisältävät sulfaattittomia aineita yhdistettynä tiettyihin aktiivisiin aineosiin, jotka ovat hyödyllisiä ihollesi ja hiuksillesi.

Shampoo- ja vartalonpesutuotteissa käytettävät pinta-aktiiviset aineet ovat yli 98-prosenttisesti biohajoavia: kaikki iholle hyödylliset hyödyntävät myös ympäristöä!

Sulfaatittomia tuotteita