BAMBUMEHU

bambu-kasvitiede

Voima luonnosta

Kiinasta peräisin oleva bambu on ruohokasvi, joka tunnetaan sen puhdistavista ominaisuuksistaan: Se toimii luonnossa planeetan kannalta puhdistavasti suodattamalla saastunutta vettä juuriensa ansiosta.

Tätä ilmiötä kutsutaan fytoremediaatioksi. Bambussa on maanalainen tiheiden juurakoiden järjestelmä, joka edistää bakteerien kehittymistä hapettamalla maaperää. Tämä bakteerivaikutus hajottaa jätevesien sisältämiä epäpuhtauksia.


Mistä SO'BiO étic®: n valitsema bambu tulee?

SO'BiO étic® on valinnut luonnonmukaisen bambun, joka on 100% ranskalaista* alkuperää (Drôme), tukeakseen paikallista tuotantoa ja täydellisen jäljitettävyyden takaamiseksi.

Tämä bambu on sopeutunut hyvin Ranskaan. Se kasvaa luonnollisesti ilman keinotekoista kastelua ja nauttii erittäin nopeasta kasvusta.


bambu-korissa-sobio

Se on käsin poimittu metsäalueelta, jota voidaan laajentaa. Vain yli vuoden ikäiset versot leikataan.

Bambun lehdet poistetaan ja jätetään paikalleen. Tuottaja niputtaa varret ja leikkaa ne paloiksi.

Näin valmistettu bambu lähetetään uuttimeen. Uuttaminen tapahtuu veden avulla, jonka jälkeen se kirkastetaan, suodatetaan ja stabiloidaan luonnonmukaisessa glyseriinissä.


Mitkä ovat bambun vaikutukset ihoon?

Puhdistavan vaikutuksensa ansiosta luonnonmukainen bambu-uute tunnetaan "detoksifikaattorina". Se sisältää 80% luonnonmukaista glyseriiniä, jolla on kosteuttavia ominaisuuksia **.

Tämän poikkeuksellinen puhdistava bambun mehu on "Pur BAMBOO" -tuotteiden puhdistavien ainesosien ydinosa.


* poislukien Konjac-sieni - ** ihon ylempien kerrosten kosteutus

PUR BAMBOO -TUOTESARJA

Anna ilmaa ihollesi!

bambu-tuoteryhma-sobio

Vapauta ihosi välittömästi kaikista epäpuhtauksista, myrkyistä ja saasteista luonnonmukaisen bambun voiman ansiosta. Tämä puhdistava ruohokasvi pystyy suodattamaan saastunutta vettä juuriensa ansiosta ja sillä on monia puhdistavia ominaisuuksia myös iholle.


Anna ihollesi hellävarainen detox-puhdistus Pur Bamboo -tuotteilla

Kauneudenhoidon 1. vaihe: puhdistus!

Bambu on hellävarainen, se puhdistaa ihon säilyttäen sen hyvinvoinnin ja taistellen ikääntymisen vaikutuksia vastaan.

SO'BiO étic® loi Pur Bamboo -sarjan paljastamaan ihon luonnollisen säteilyn ja antamaan sen hengittää uudelleen ilman, että se kuivattaa ihoa.

Kaikille ihotyypeille sopivassa täydellisessä rutiinissa yhdistyvät bambun puhdistavat ominaisuudet muiden luonnollisten aktiivisten ainesosien (kuten valkoinen savi, Moringa tai Konjac) kanssa kohdennetun tehokkuuden ja sopivan tekstuurin saavuttamiseksi.


Innovatiiviset, raikkaat ja aistilliset tekstuurit

1. Sulatettuna geelirakenteeksi, 2. rikastettuna tasoittavaksi kuorinnaksi kuorivilla valkoisilla bambusärmillä, 3. miselliveden kaksiosainen koostumus ja 4. detoksifioivan savimaskin läpikuultava ja vihreän kermainen rakenne!

Tuotesarjan tuoreet, pehmeät ja luonnolliset koostumukset ovat puhtaita ja valmistettu täysin läpinäkyvästi: kaikkien Pur BAMBOO -tuotteiden tuotteiden koostumus on avoin ja koostuu 99%: sti luonnollista alkuperää olevista ainesosista ilman parabeeneja, silikoneja tai synteettisiä hajusteita. .

Bambu-tuotteet