ALOE VERA

Aavikon ihmekasvi

aloe-vera-laboratorio

Luonnollinen voimakasvi

Aloe vera (Aloe barbadensis) on monivuotinen kasvi, joka on alun perin kotoisin Pohjois-Afrikasta. Se kasvaa pääasiassa kuivilla ja kuumilla alueilla ja se kestää hyvin kuivaa ilmastoa. Jos leikkaat näitä suuria, mehukkaita vihreitä lehtiä, saat niistä läpinäkyvää geelimäistä massaa, joka mahdollistaa Aloe veran selviytymisen näissä äärimmäisissä kuivuusolosuhteissa.
Aloe Veran tuore massa on täynnä aktiivisia ainesosia; Aloe verasta saadaan vähintään 160:tä luonnollista komponenttia** mukaan lukien sokereita, vitamiineja, mineraaleja ja välttämättömiä aminohappoja, joilla on vahva myönteinen vaikutus ihon hyvinvointiin.


Kasvi, jolla on tuhansia etuja**

Aloe vera, kuolemattomuuden symboli, on valittu monien tuotteiden raaka-aineeksi sen kosteuttavien ominaisuuksien* ja ihoa suojaavien sekä rauhoittavien kykyjen vuoksi. Sen tuore massa, joka sisältää runsaasti sokereita, vitamiineja, mineraaleja ja välttämättömiä aminohappoja, tekee Aloe verasta ihmeisiin kykenevän kasvin iholle. Sen säätelyominaisuudet tarjoavat oikean kosteuspitoisuuden kaikille ihotyypeille.

aloe-vera-viljelma

Luonnonmukainen laatu

Kemiallisten lannoitteiden käyttö lisää huomattavasti veden määrää lehdissä. Seuraus: kasvi on vähemmän keskittynyt aktiivisten aineosien luomiseen ja sen tehokkuus on vähenee. Näin ollen luonnonmukaista Aloe veraa käyttämällä SO’BiO étic® ei ainoastaan kunnioita ympäristöä, vaan se käyttää Aloe Veran ainesosia voimakkaimmassa muodossaan varmistaen erittäin korkean kosmeettisen laadun.


Aloe vera SO'BiO étic-tuotteissa

SO’BiO étic®: n valitsema Aloe vera tulee orgaanisesta ja reilun kaupan ketjusta (Fair for Life) Meksikosta. Tämä Fair for Life -sertifikaatti varmistaa, että Aloe vera kunnioittaa reilun kaupan sääntöjä: kohtuulliset hinnat, sosiaalisesti vastuulliset työolot, ympäristön kunnioittaminen, ihmisoikeudet, yhteisön uudelleeninvestoinnit (kaivojen poraaminen ja sähkön toimitus maatiloilla, sadonkorjuutöiden ennakkomaksu jne.).
Lisäksi SO'BiO étic® on valinnut kestävän sektorin; Aloe veraa viljellään ja korjataan täysin käsityönä. Vain hedelmällisimmät ulkolehdet leikataan kasvien sydämen elinkelpoisuuden ja uusien lehtien kasvun mahdollistamiseksi 5–7 vuoden ajan. Tämän ajanjakson jälkeen kasvit vedetään ylös, jotta maaperän uudistumiselle olisi tilaa palkokasvien viljelyllä. Aloe vera istutetaan uudelleen tämän maaperän uudistumisprosessin jälkeen.

* Epidermiksen ylempien kerrosten kosteutus ** lähdekirjallisuuden mukaan

Aloe Vera-tuotteita