Luonnon merisieni vartalolle - Keskikokoinen ja pehmeä (11-12cm) Edellinen Luonnon merisieni vartalolle - Keskikokoinen ja pehmeä (11-12cm)

Luonnon perusmerisieni (10-11cm)

6,80 €
SKU
CW 9/T26N

Ekologinen merisieni on 100% luonnollinen, turvallinen ja luontoystävällinen. Se puhdistaa ja poistaa kuollutta ihokerrosta hellävaraisesti. Tämä Atlantin valtameren sieni on hyvin samankaltainen kun Välimeren sieni, mutta sen koostumus ei ole yhtä arvokas ja sillä on hieman lyhyempi käyttöikä.

heart Tyyppi: Luonnollinen väri, tasainen ja säännötön muoto
heart Alkuperä: Atlantin valtameri, Karibian meri
heart Ominaisuudet: Keskikokoiset huokoset ja keskitasoinen elastisuus.
Myös keramiikkataiteilijat käyttävät sieniä teoksen viimeistelemiseen sorvissa, koristemaalarit huonekalujen ja seinien kiillotustekniikkaan ja maalarit freskojen, kanvaasin ja isojen pintojen kiinnostavien tehosteiden luomiseen.100% biohajoava.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Käyttö:
Huuhtele sieni jokaisen käyttökerran jälkeen juoksevalla vedellä, purista ja anna kuivua luonnollisesti.

Valmistaja (Rosenfeld):
Italian Triestessä vuonna 1896 perustettu Spugnificio Rosenfeld on Euroopan vanhin luonnon merisienien tuottaja. Sukupolvi toisensa jälkeen Rosenfeldin perhe on ylläpitänyt kunnioituksen meren hyvinvointia kohtaan sekä perinteisen tietotaidon merisienien käsittelyyn.
Luonnon merisienien puhdistustoimenpide poistaa sienistä epäpuhtaudet ja luonnonmukaiset kalkkipohjaiset ainekset. Viimeisessä tarkastuksessa puolestaan varmistetaan sienen täydellinen pH-tasapaino ja tarvittaessa muotoillaan sieni käsin täydellisen laadun varmistamiseksi.
Rosenfeldin perhe rahoittaa yhteistyössä Triesten yliopiston ja Cape Eleuthera-instituutin kanssa tutkimusta, joka keskittyy kestävään sieniviljelyyn Adrianmerellä ja Bahamasaarten merialueilla. Sienet kalastetaan ammattilaisten toimesta äärimmäisellä kunnioituksella ympäristöä kohtaan.

Lisätietoja
Sienen käyttökohdeVartalo, Koriste, Käsityöt/taide
Sienen rakennePehmeä
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluLuonnon perusmerisieni (10-11cm)