Lakattu vihreä suorakulmainen hiusharja - Saarnipuu (FSC) Edellinen lakattu_vihrea_hiusharja_tek_1620_27

Lakattu purppura suorakulmainen harja - Saarnipuu (FSC)

25,90 €
SKU
1620-28

Purppura, kiiltäväksi lakattu harja on pinnaltaan hieman kiiltävä ja se sopii hyvin koko perheen päivittäiseen käyttöön. Harjan valkopyökkiset piikit poistavat hiuksia harjatessa ylimääräistä talia ja tasaavat luonnollisia öljyjä hiusten juurista latvoihin, antaen hiuksille luonnollista kiiltoa.
Säännöllinen harjaaminen luonnonpuisella harjalla pitää hiukset luonnollisesti kosteutettuna, mikä ylläpitää hiusten tervettä kiiltoa.

Soveltuu erityisesti:
Koko perheelle, sekä lyhyille että pitkille hiuksille, myös miesten hiuksille

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Luonnonmukaisen harjan edut:
Luonnollisesti antistaattinen ja hypoallergeeninen, voidaan käyttää märkiin ja kuiviin hiuksiin.
Puinen harja on terveellisin vaihtoehto hyvinvoiville ja kauniille hiuksille. Aito luonnonpuu on myös erittäin näyttävä ja kestävä kumppani päivittäiseen käyttöön!

Materiaali:
100 % luonnonmukainen ● Luonnonkumityyny ● Kahva värjättyä saarnipuuta (luonnolliset väriaineet), käsitelty pellavansiemenöljyllä ja mehiläisvahalla ● Harjakset/harjan piikit valkopyökkiä
Huomaathan että harjasta puuttuu yksi piikki tarkoituksenmukaisesti, jotta pneumaattinen luonnonkumityyny toimisi oikein.

Koko:
22cm * 4cm * 3.4cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa. (*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen harja on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta. Harjan puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen harja on jälleen kuin uusi. Pese harja ja kumityyny ja aseta sen jälkeen kuivumaan pyyhkeen päälle, harjakset alaspäin.

Lisätietoja
Harjan tyyppiPuiset piikit
HiustyyppiOhuet, Paksut, Kiharat, Vauvat/lapset, Miehet, Normaalit
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluLakattu purppura suorakulmainen harja - Saarnipuu (FSC)