Iso puinen pyöröharja villisian harjaksilla (halk. 35mm) Edellinen Iso puinen pyöröharja villisian harjaksilla (halk. 35mm)
Suosikki

Iso ovaali hiusharja, vegaani "villisian" harjakset (FSC)

27,50 €
SKU
1570-03

Ympäristöystävällinen vegaani "villisika" harja. Harja sopii erityisen hyvin ohuiden ja helposti takkuuntuvien hiusten hoitoon.

Uudistuneessa harjassa aito villisianharjas on korvattu materiaalilla, joka on valmistettu puoleksi polyesteristä (50%) ja puoleksi nylonista, joka on valmistettu risiinikasvin siemenistä puristetusta öljystä (50%). Risiiniöljystä valmistettu nylon on kasvipohjainen uusiutuva materiaali ja erittäin kestävä polyamidi, joka takaa harjakselle hyvän kestävyyden ja korkean laadun.
"Villisian" harjakset soveltuvat parhaiten hiusten puhdistamiseen, hoitoon ja siloittamiseen. Hiusten selvittämiseen puisilla piikeillä varustettu harja on parempi vaihtoehtoehto.

Harjakset hoitavat hiuksia monella tavalla:
- Ne hierovat hiuspohjaa edistäen verenkiertoa, mikä antaa myös rentouttavan tunteen.
- Harjakset uppoavat paksuihin hiuksiin helposti ja levittävät luonnollisia öljyjä tasaisesti juurista latvoihin, estäen hiusten murtumista ja kuivumista.
- Poistaen epäpuhtauksia (likaa, pölyä, muotoilutuotteita) ja ylimääräistä talia ne estävät "rasvoittuneen" näköisiä hiuksia ja vähentävät pesun tarvetta.
Vahvemmat ja puhtaammat hiustupit edistävät kasvua ja tervettä hiusten loistoa.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Extra :
Antistaattinen
Hypoallergeeninen; ei ärsytä edes herkempää päänahkaa
Voidaan käyttää märillä ja kuivilla hiuksilla
Aito luonnonpuinen harja on paras vaihtoehto terveille ja kauniille hiuksille

Materiaali:
● Antistaattinen ● Luonnonkumityyny ● Kahva saarnipuuta ● Vegaaniset "villisian" harjakset

Koko:
22cm * 6.5cm * 4cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa. (*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Harjakset keräävät tehokkaasti epäpuhtauksia hiuksista, joten harja kannattaa "tyhjentää" kampaa käyttäen säännöllisesti. Harjan pesemiseen puolestaan tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen harja on jälleen kuin uusi. Aseta harja pesun jälkeen pyyhkeen päälle kuivumaan.

Lisätietoja
Harjan tyyppiVegaani "villisian"harjas
HiustyyppiOhuet, Paksut, Kiharat, Miehet, Normaalit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluIso ovaali hiusharja, vegaani "villisian" harjakset (FSC)