Tiheä kampa kahvalla - Saarnipuu (FSC) Edellinen tihea_kampa_kahvalla_tek_2050_03
Suosikki

Iso harva kampa - Saarnipuu (FSC)

16,00 €
SKU
2060-03

Tämä korkealaatuisesta saarnipuusta valmistettu leveäpiikkinen kampa on käsintehty ja se soveltuu erityisesti kiharille ja pitkille hiuksille. Luonnonpuusta valmistettu kampa on luonnostaan antistaattinen ja hypoallergeeninen, jonka vuoksi se on hellä päänahalle ja hiuksille.

Kamman leveät piikit selvittävät hiukset helposti vaurioittamatta niitä. Soveltuu erityisen hyvin märille hiuksille ja hiusten muotoiluun ilman rasitusta. Voidaan käyttää märkien ja kuivien hiusten kanssa.

Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksille

Materiaali:
100 % saarnipuu

Koko:
20cm * 4.5cm * 0.6cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali
Forest Stewardship Council (FSC) on riippumaton, taloudellista hyötyä tavoittelematon järjestö, joka on perustettu edistämään maailman metsien vastuuntuntoista käyttöä. FSC-sertifiointi takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa. (*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen kampa on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta. Kamman puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen se on jälleen kuin uusi.

Lisätietoja
Harjan tyyppiPuiset piikit
HiustyyppiPaksut, Kiharat, Normaalit
Kirjoita tuotearvostelu
Kirjoita tuotearvosteluIso harva kampa - Saarnipuu (FSC)