Vihreä pieni kampa, harva - Saarnipuu (FSC) Edellinen Vihreä pieni kampa, harva - Saarnipuu (FSC)

Musta pieni kampa, harva - Saarnipuu (FSC)

10,60 €
SKU
TEK2030-38

Tek:n FSC-sertifioidusta saarnipuusta valmistettu pieni musta kampa soveltuu kaikille hiustyypeille. Tämä huippulaatuinen kampa on luonnostaan antistaattinen, hypoallergeeninen ja täysin käsintehty. Kamman pyöristetyt ja leveät piikit ovat hellävaraisia hiuksille ja hiuspohjalle ja se on myös käytännöllinen mukana pidettävä.
Pienen kokonsa vuoksi se sopii hyvin esimerkiksi satunnaiseen hiusten kampaamiseen tai hiusten selvittämiseen ja sitä voidaan käyttää sekä märillä että kuivilla hiuksilla.

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksille

Materiaali:
100 % saarnipuu, luonnolliset väriaineet

Koko:
13.5cm * 4.7cm * 0.7cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali
Forest Stewardship Council (FSC) on riippumaton, taloudellista hyötyä tavoittelematon järjestö, joka on perustettu edistämään maailman metsien vastuuntuntoista käyttöä. FSC-sertifiointi takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa.
(*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen kampa on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta, kamman puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä. Pese kampa huolellisesti ja pesun jälkeen aseta se pyyhkeen päälle kuivumaan. Kuivuttuaan se on jälleen kuin uusi

Lisätietoja
Harjan tyyppiPuiset piikit
HiustyyppiPaksut, Kiharat, Vauvat/lapset, Miehet, Normaalit
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluMusta pieni kampa, harva - Saarnipuu (FSC)