Musta afrokampa - Saarnipuu (FSC) Edellinen Musta afrokampa - Saarnipuu (FSC)

Vihreä afrokampa - Saarnipuu (FSC)

Erikoishinta 9,20 € Normaali hinta 11,50 €
SKU
TEK2020-37

Tek:n FSC-sertifioidusta saarnipuusta valmistettu vihreä afrokampa soveltuu erityisesti paksuille ja kiharille hiuksille. Tämä huippulaatuinen kampa on luonnostaan antistaattinen, hypoallergeeninen ja täysin käsin tehty. Pienen koon ja luonnollisten ominaisuuksien vuoksi se on käytännöllinen mukana pidettävä ja se soveltuu nopeaan hiusten muotoiluun ja kampaamiseen, missä tahansa, milloin tahansa.
Kamman suuret ja leveät piikit uppoutuvat helposti tuuheisiin hiuksiin välttäen hiusten vaurioittamista. Afrokampa myös selvittää kiharat hellävaroen ja sitä voidaan käyttää sekä märillä että kuivilla hiuksilla.

Ilmainen toimitus yli 55€ tilauksille
Tarjous

Materiaali:
100 % saarnipuu, luonnolliset väriaineet

Koko:
9cm * 7.4cm * 0.7cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali
Forest Stewardship Council (FSC) on riippumaton, taloudellista hyötyä tavoittelematon järjestö, joka on perustettu edistämään maailman metsien vastuuntuntoista käyttöä. FSC-sertifiointi takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa.
(*Forest Stewardship Council

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen kampa on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta. Kamman puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen se on jälleen kuin uusi.

Lisätietoja
Harjan tyyppiPuiset piikit
HiustyyppiPaksut, Kiharat
Write Your Own Review
Kirjoita arvosteluVihreä afrokampa - Saarnipuu (FSC)