Aleppo nestesaippua 20% (300ml)

Aleppo-nestesaippua, sisältää 20% laakerinlehtiöljyä.
Aleppo-nestesaippua valmistetaan laakerinlehtiöljystä (20%) ja oliiviöljystä (80%), perinteisistä Aleppo-saippuan raaka-aineista. Se soveltuu erittäin hyvin käsien, kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun hellävaraisten ja ravitsevien ominaisuuksiensa vuoksi. Le Petit Olivier Aleppo-nestesaippua on pakattu kätevään pumppupulloon, mikä tekee päivittäisestä käyttämisestä miellyttävää ja helppoa.

SKU
3549620006049
6,85 €
Le Petit Olivier

Aleppo-saippua on Syyrialaisten mestarillisten saippuavalmistajien legendaarisen tietotaidon tulos, jonka valmistusprosessi on pidetty salassa yli 1500 vuoden ajan. Sen tärkeimmät raaka-aineet, laakerinlehtiöljy ja oliiviöljy, ovat olleet Syyrialaisten naisten kauneuden salaisuus jo tuhansien vuosien ajan. Nämä öljyt ovat  tunnettuja puhdistavista sekä ravitsevista ominaisuuksistaan ja yhdessä ne muodostavat täydellisen hygieniatuotteen päivittäiseen peseytymiseen.

Pakkaus- ja tuotetieto:
300ml pumppupullo, pakkaus kierrätettävää materiaalia

Sisältää:
80% oliiviöljyä
20% laakerinlehtiöljyä

Ei sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai lisättyjä hajusteita

Lisätietoja
INCI

Aqua (Water), Potassium Olivate, Potassium Laurate, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Tetrasodium Edta, Tocopherol.

Pakkauskoko250-300ml
Saippuan käyttökohdeHenkilökohtainen hygienia, Lemmikit
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili