-40%

2-in-1 Meikinpoistoaine - Oliiviöljy ja oliivinlehtiuute (125ml)

Le Petit Olivier 2-in-1-meikinpoistoaine poistaa jopa vedenpitävät meikit täydellisesti ja hellävaraisesti. Kaksiosaisen nesteen luonnonmukainen oliiviöljyyn* pohjautuva osa poistaa meikin ja nesteen oliivinlehtiuute hoitaa herkkää silmien aluetta. Meikinpoistoaineen silikoniton ja parabeeniton koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille.

SKU
3549620011517
Erikoishinta 5,10 € Normaali hinta 8,45 €

Meikinpoistoaineen käyttö:

Ravista huolellisesti ennen käyttöä sekoittaaksesi oliivilehtiuute- ja oliiviöljyosat keskenään.
Lisää ainetta vanulapulle ja pidä lappua hetki puhdistettavalla alueella, jonka jälkeen pyyhi meikki pois.

Pakkaus:

125ml pullo, Kierrätettävää materiaalia

INCI : Aqua (Water), C13-15 Alkane, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, CI 19140 (Yellow5), CI 61570 (Green5).

Oliiviöljyä Le Petit Olivier:n omasta, Etelä-Ranskassa sijaitsevasta perinteisestä myllystä
EI sisällä parabeeneja, silikonia tai hajusteita

* Tiesitkö?

Oliivipuulehto ja perinteinen mylly
Le Petit Olivier omistaa laajan oliivipuulehdon Etelä-Ranskassa, joka sijaitsee rinteessä pienen Saint-Bonnet-du-Gard-kylän juuressa. Oliivipuulehto hyötyy sijaintinsa vuoksi optimaalisesta auringon määrästä ja sitä hoidetaan kestävän maatalouden periaatteiden mukaisesti. Lisäksi Le Petit Olivier omistaa alueella yhden viimeisistä, aidoista ja perinteisistä oliiviöljymyllyistä alueella, joka käyttää edelleen suuria graniittisia myllynkiviä. Perinteinen mylly on sijoitettu laajan oliivilehdon sydämeen, joten oliiviöljy kylmäpuristetaan välittömästi sadonkorjuun aikana, niin tuoreena kuin se on mahdollista. Tällä tavoin ravinteikas oliiviöljy tuotetaan itsenäisesti, perinteitä ja luontoa kunnioittaen.
Puhdas "vihreä kulta"
Oliivipuulehto ja perinteinen tapa kylmäpuristaa oliiviöljy graniittikivimyllyssä takaavat oliiviöljyn puhtauden ja tärkeiden ominaisuuksien säilyvyyden. Näin Le Petit Olivier kykenee tarjoamaan kaikki ravinteikkaan oliiviöljyn hyödyt ja erityiset ominaisuudet käyttäjilleen kaikissa oliiviöljypohjaisissa tuotteissaan.

Lisätietoja
Tuotesarja Oliiviöljy
Ihotyyppi Normaali iho, Herkkä ja reaktiivinen iho
Muut ominaisuudet Vegaaninen
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili