Kaikki 17.-23.7. saapuneet tilaukset toimitetaan poikkeuksellisesti 24.7. aikana

Tiheä kampa kahvalla - Saarnipuu (FSC)

Tämä korkealaatuisesta saarnipuusta valmistettu kapeapiikkinen kampa on käsin tehty ja se soveltuu erityisesti ohuille ja hienoille hiuksille. Luonnonpuusta valmistettu kampa on luonnostaan antistaattinen ja hypoallergeeninen, joten se on hellä päänahalle ja hauraille hiuksille. Pienen kokonsa vuoksi se on myös helppo pitää mukana vaikka laukussa.

Käytännöllinen kahva ja pehmeät kärjet selvittävät hiukset hellävaroen rasittamatta tai repimättä hiuksia, jotka normaalisti ovat alttiita vaurioitumiselle. Voidaan käyttää märkien ja kuivien hiusten kanssa.

SKU
TEK2050-03
12,90 €

Materiaali:
100 %  saarnipuu

Koko:
20cm * 4.5cm * 0.6cm (p*l*k)

FSC*-sertifioitu puumateriaali
Forest Stewardship Council (FSC) on riippumaton, taloudellista hyötyä tavoittelematon järjestö, joka on perustettu edistämään maailman metsien vastuuntuntoista käyttöä. FSC-sertifiointi takaa materiaalin ympäristöä kunnioittavan tuotantotavan kaikissa tuotantovaiheissa: Jalostuksessa, tuotannossa sekä jakelussa. (*Forest Stewardship Council)

Vinkki käyttöön:
Tämä luonnonmukainen kampa on valmistettu erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä puusta. Kamman puhdistamiseen tarvitset vain pienen tipan shampoota ja lämmintä vettä, jonka jälkeen se on jälleen kuin uusi.

Lisätietoja
Harjan tyyppi Puiset piikit
Hiustyyppi Ohuet, Vauvat/lapset, Miehet
Write Your Own Review
Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja Kirjaudu sisään tai Luo tili