Savon d'Alep palasaippua 20% (150g)

Aleppo-palasaippua, sisältää 20% laakerinlehtiöljyä.
Syyrialaisen Aleppo-kaupungin saippuavalmistajien legendaarinen tietotaito on tiivistettynä Le Petit Olivier-palasaippuassa, joka sisältää runsaasti puhdasta oliiviöljyä (70%) ja laakerinlehtiöljyä (20%).
Näitä ravitsevista, pehmentävistä ja puhdistavista ominaisuuksistaan tunnettuja öljyjä sekoitetaan valmistusvaiheessa padassa useita tunteja. Tämän perinteisen keittämisen jälkeen valmistunut tahna levitetään ja leikataan paloiksi lepäämään yli 9 kuukaudeksi. Valetut Le Petit Olivier-saippuat tehdään näiden palojen ytimestä ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, erityisesti kaikkein herkimmille.

Saatavuus: Varastossa

5,90 €
Le Petit Olivier
¨Nouto postista    ¨SmartPOST

Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksille!

Kuvaus

Yksityiskohdat

Aleppo-saippua on Syyrialaisten mestarillisten saippuavalmistajien legendaarisen tietotaidon tulos, jonka valmistusprosessi on pidetty salassa yli 1500 vuoden ajan. Sen tärkeimmät raaka-aineet, laakerinlehtiöljy ja oliiviöljy, ovat olleet Syyrialaisten naisten kauneuden salaisuus jo tuhansien vuosien ajan. Nämä öljyt ovat  tunnettuja puhdistavista sekä ravitsevista ominaisuuksistaan ja yhdessä ne muodostavat täydellisen hygieniatuotteen päivittäiseen peseytymiseen.

Pakkaus- ja tuotetieto:
150g palasaippua
Pakkaus kierrätettävää materiaalia

Sisältää:
70% oliiviöljyä
20% laakerinlehtiöljyä

EI sisällä väriaineita, säilöntäaineita tai lisättyjä hajusteita

INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Laurus Nobilis Fruit Oil, Aqua (Water), Sodium Hydroxide.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista