Aleppo palasaippua 20% (150g)

Aleppo-saippua, 20% laakerinlehtiöljyä


Syyrialaisen Aleppo-kaupungin saippuavalmistajien legendaarinen tietotaito on tiivistettynä Le Petit Olivier-palasaippuassa, joka sisältää runsaasti puhdasta oliiviöljyä (70%) ja laakerinlehtiöljyä (20%).
Näitä ravitsevista, pehmentävistä ja puhdistavista ominaisuuksistaan tunnettuja öljyjä sekoitetaan valmistusvaiheessa padassa useita tunteja. Tämän perinteisen keittämisen jälkeen valmistunut tahna levitetään ja leikataan paloiksi lepäämään yli 9 kuukaudeksi. Valetut Le Petit Olivier-saippuat tehdään näiden palojen ytimestä ja ne sopivat kaikille ihotyypeille, erityisesti kaikkein herkimmille

Tuotekoodi: LPO1F.001

Saatavuus: Varastossa

6,90 €

Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksille

Tuotekuvaus

Yksityiskohdat

Aleppo-saippua on Syyrialaisten mestarillisten saippuavalmistajien legendaarisen tietotaidon tulos, jonka valmistusprosessi on pidetty salassa yli 1500 vuoden ajan. Sen tärkeimmät raaka-aineet, laakerinlehtiöljy ja oliiviöljy, ovat olleet Syyrialaisten naisten kauneuden salaisuus jo tuhansien vuosien ajan. Nämä öljyt ovat  tunnettuja puhdistavista sekä ravitsevista ominaisuuksistaan ja yhdessä ne muodostavat täydellisen hygieniatuotteen päivittäiseen peseytymiseen.

Pakkaus- ja tuotetieto:

150g palasaippua
Pakkaus kierrätettävää materiaalia

Sisältää:

70% oliiviöljyä
20% laakerinlehtiöljyä
EI sisällä väriaineita
EI sisällä säilöntäaineita
EI sisällä lisättyjä hajusteita

Tuotteen asiasanat

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista