Tietoja meistä

Omasta kokemuksesta kasvanut yritys

Rosalis on vuonna 2012 perustettu suomalainen yritys, jonka toiminnan perustana on parhaiden kauneuden- ja terveydenhoitotuotteiden maahantuonti ja myynti sekä kuluttajille että jälleenmyyjille.

Rosaliksen juuret juontavat sen ranskalais-suomalaisen perustajapariskunnan yhteiseen historiaan ja aiempaan elämään keski-euroopassa, jossa tarjonta näissä tuotteissa on laajempaa. Haluamme oman kokemuksemme pohjalta tuoda parhaita tuotteita asiakkaidemme saataville eurooppalaisilta valmistajilta ja sivuiltamme löydät aina suoraan verkkokaupasta ostettavissa olevat tuotteemme.

Haemme aktiivisesti eurooppalaisilta luotettavilta toimittajilta ja valmistajilta parhaita tuotteita, joita voimme tarjota asiakkaidemme parhaaksi. Oman maahantuonnin ja toimittajaverkoston lisäksi kuuntelemme asiakkaidemme ehdotuksia uusista mahdollisuuksista ja kehitämme valikoimaamme sekä oman kokemuksen että asiakaspalautteen mukaan, joten palautteesi on meille aina arvokasta!

Parhaat tuotteet, ympäristöä ja ihmisiä kunnioittaen

Valikoimamme sisältää tuotteita moneen eri käyttöön, monesta eri hintaluokasta. Yhteistä kaikille tuotteillemme on kuitenkin korkea laatutaso ja tarjoamamme tuotteet hankimme tunnetuilta valmistajilta, joiden tuotantoa ja vastuullista toimintaa on mahdollista seurata.

Toimittajia valitessamme huolehdimme, että ne toimivat  vastuullisesti ja periaatteellisesti. Emme hyväksy eläinkokeita tai lapsityövoimaa hyväksikäyttäen tuotettuja raaka-aineita tai valmisteita. Pyrimme aina pitämään huolen ettei tuotteissamme ole kyseenalaisista lähteistä hankittuja raaka-aineita ja suosimmekin esimerkiksi Fair Trade-tuotteita.

Valikoimamme kasvaa maltillisesti ja varmistamme aina, että kaikki tarjoamamme tuotteet ovat mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Haluamme huolehtia niin asiakkaidemme kuin ympäristönkin hyvinvoinnista, joten pakkaamme lähetyksiä myös kierrätyspahvipakkauksiin. Pakkaamme myymämme tuotteet mahdollisimman pieneen tilaan ja täytteenä käytämme pääosin kierrätettyä ja/tai kierrätettävää paperi- tai muovimateriaalia, joten materiaali on helposti kierrätettävissä muun jätteen mukana.

Turvallista ostamista ja palvelua kaikille

Verkkokauppaan rekisteröityminen ja verkkokaupasta ostaminen tapahtuu aina SSL-suojatun yhteyden kautta asiakkaan tietoturvan varmistamiseksi. Emme missään olosuhteissa luovuta asiakkaiden tietoja kolmansille osapuolille, joten asioiminen Rosalis-verkkokaupassa on turvallista.

Haluamme tarjota palvelua kaikille asiakkaillemme niin suomessa kuin maailmanlaajuisestikin, jonka vuoksi ylläpidämme sivujamme kahdella kielellä: suomi ja englanti. Toivomme, että näistä kielistä löytyy jokaiselle asiakkaalle miellyttävä asiointikieli ja vastaamme mielellämme kaikkiin asiakastiedusteluihin. Olemme olemassa asiakkaitamme varten!

Mikäli haluisit hankkia tuotteitamme jälleenmyyntiin tai olet valmistaja/maahantuoja ja haluaisit tarjota meille tuotteitasi, ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään tarjouksiin ja tiedusteluihin. Meihin voit aina ottaa yhteyttä sähköpostitse (asiakaspalvelu@rosalis.fi) ja puhelimitse (050-518 2569).

 

Haluamme kiittää perheitämme ja hyviä ystäviämme tärkeästä tuesta sekä kaikkia asiakkaitamme luottamuksesta, toivottaen mukavia hetkiä tuotteidemme parissa!

 

Rosalis henkilökunta